Vacature Assistent Magazijnmedewerker

Assistent Magazijnmedewerker in Nijmegen

  • Redactie Nijmegen
  • Unknown

Assistent Magazijnmedewerker in Nijmegen

Maatwerk in trajecten

Als assistent magazijnmedewerker krijgt u zicht op het magazijnproces en wordt u opgeleid en begeleid tot allround magazijnmedewerker. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het ontvangen van goederen, het verzamelen van orders en het inladen van vrachtwagens.

We zoeken iemand die zich verantwoordelijk voelt en nauwkeurig werkt. Daarnaast kunt u zowel zelfstandig als in teamverband werken. U heeft een positieve instelling en wilt zich graag ontwikkelen. Uiteraard wordt u tijdens uw werk goed begeleid.

Wat bieden wij?

Wij bieden u een leuke, uitdagende leerwerkplek. Binnen de werkplaats heerst er een prettige werksfeer. Het certificaat dat u van ons ontvangt en de ervaring die u opdoet staan beiden goed op uw C.V. Hierdoor bieden wij u meer zekerheid voor een terugkeer op de arbeidsmarkt.

Het betreft hier een vacature voor een kandidaat met een bijstandsuitkering van de gemeente Nijmegen. Voor deze functie zijn kandidaten met een heftruckdiploma uiterst geschikt. Heeft u dit niet? Geen zorgen, binnen Oog voor talent is er een mogelijkheid om dit diploma te halen.

Binnen IrisZorg in Nijmegen is de werkcorporatie Oog voor Talent opgericht. Een werkcorporatie is een organisatie die mensen met een bijstandsuitkering op weg helpt. Oog voor Talent gaat daarbij uit van de talenten en mogelijkheden van mensen. Bij Oog voor talent kunt u uw talenten ontplooien door middel van werkervaring en eventuele bijscholing op maat. Op deze manier werkt u aan een betere positie om terug te keren op de arbeidsmarkt. Bij Oog voor talent kunt u werken en specialiseren in verschillende sectoren, namelijk Productie, Dienstverlening & zorg, Transport en Multimedia.


Functie: magazijnmedewerker Startdatum: 22-10-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: VMBO/MAVO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

  1. Assistent Magazijnmedewerker IrisZorg 22-10-2023


Functie:magazijnmedewerker
Startdatum:24-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Assistent Magazijnmedewerker IrisZorg 24-10-2023

Bekijk ook andere vacatures