Vacature Assistent Huishoudelijk Medewerker

Assistent Huishoudelijk Medewerker in Nijmegen

  • Redactie Nijmegen
  • Unknown

Assistent Huishoudelijk Medewerker in Nijmegen

Maatwerk in trajecten

Als assistent huishoudelijk medewerker verricht u dagelijkse huishoudelijk werkzaamheden. In deze functie wordt u een expert in hygiëne en kwaliteit. U houdt zich bezig met de dagelijkse huishoudelijke werkzaamheden in algemene ruimtes. Tevens draagt u zorg voor het voorraadbeheer van de schoonmaakmiddelen en beheert u de materialen. Ook leert u om catering te verzorgen van vergaderingen en bijeenkomsten en houdt u zich bezig met het maken en beheren van kledingstukken.

We zoeken iemand die zorgvuldig kan werken en een flexibele instelling heeft. U kunt goed zelfstandig werken en u leert prioriteiten stellen. Verder beschikt u over goede sociale vaardigheden. U heeft een positieve instelling en u wilt zich graag ontwikkelen. Uiteraard wordt u tijdens uw werk goed begeleid.

Wat bieden wij?

Wij bieden u een leuke, uitdagende leerwerkplek. Binnen de werkplaats heerst er een prettige werksfeer. Het certificaat dat u van ons ontvangt en de ervaring die u opdoet, staan beiden goed op uw C.V. Hierdoor bieden wij uw meer zekerheid voor een terugkeer op de arbeidsmarkt.

Binnen IrisZorg in Nijmegen is de werkcorporatie Oog voor Talent opgericht. Een werkcorporatie is een organisatie die mensen met een bijstandsuitkering op weg helpt. Oog voor Talent gaat daarbij uit van de talenten en mogelijkheden van mensen. Bij Oog voor talent kunt u uw talenten ontplooien door middel van werkervaring en eventuele bijscholing op maat. Op deze manier werkt u aan een betere positie om terug te keren op de arbeidsmarkt. Bij Oog voor talent kunt u werken en specialiseren in verschillende sectoren, namelijk Productie, Dienstverlening & zorg, Transport en Multimedia.


Functie: assistent huishoudelijk medewerker Startdatum: 22-10-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: VMBO/MAVO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

  1. Assistent Huishoudelijk Medewerker IrisZorg 22-10-2023


Functie:assistent huishoudelijk medewerker
Startdatum:24-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Assistent Huishoudelijk Medewerker IrisZorg 24-10-2023

Bekijk ook andere vacatures