Vacature Assistent Huishoudelijk Medewerker

Assistent Huishoudelijk Medewerker in Nijmegen

Maatwerk in trajecten

32 uur

Als assistent huishoudelijk medewerker verricht u dagelijkse huishoudelijk werkzaamheden. In deze functie wordt u een expert in hygiëne en kwaliteit. U houdt zich bezig met de dagelijkse huishoudelijke werkzaamheden in algemene ruimtes. Tevens draagt u zorg voor het voorraadbeheer van de schoonmaakmiddelen en beheert u de materialen. Ook leert u om catering te verzorgen van vergaderingen en bijeenkomsten en houdt u zich bezig met het maken en beheren van kledingstukken.

Profiel

We zoeken iemand die zorgvuldig kan werken en een flexibele instelling heeft. U kunt goed zelfstandig werken en u leert prioriteiten stellen. Verder beschikt u over goede sociale vaardigheden. U heeft een positieve instelling en u wilt zich graag ontwikkelen. Uiteraard wordt u tijdens uw werk goed begeleid.

Wat bieden wij?

Wij bieden u een leuke, uitdagende leerwerkplek. Binnen de werkplaats heerst er een prettige werksfeer. Het certificaat dat u van ons ontvangt en de ervaring die u opdoet, staan beiden goed op uw C.V. Hierdoor bieden wij uw meer zekerheid voor een terugkeer op de arbeidsmarkt.

Bijzonderheden

Het betreft hier een vacature voor een kandidaat met een bijstandsuitkering van de gemeente Nijmegen.

Werkcorporatie Oog voor Talent

Binnen IrisZorg in Nijmegen is de werkcorporatie Oog voor Talent opgericht. Een werkcorporatie is een organisatie die mensen met een bijstandsuitkering op weg helpt. Oog voor Talent gaat daarbij uit van de talenten en mogelijkheden van mensen. Bij Oog voor talent kunt u uw talenten ontplooien door middel van werkervaring en eventuele bijscholing op maat. Op deze manier werkt u aan een betere positie om terug te keren op de arbeidsmarkt. Bij Oog voor talent kunt u werken en specialiseren in verschillende sectoren, namelijk Productie, Dienstverlening & zorg, Transport en Multimedia.Functie:assistent huishoudelijk medewerker
Startdatum:09-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Assistent Huishoudelijk Medewerker IrisZorg 09-03-2024

Bekijk ook andere vacatures