Vacature Assistent Gastvrouw

Assistent Gastvrouw in Nijmegen

  • Redactie Nijmegen
  • Unknown

Assistent Gastvrouw in Nijmegen

Maatwerk in trajecten

Als assistent gastvrouw/-heer verricht u de dagelijkse diverse werkzaamheden op de afdeling waar u geplaatst wordt. In deze functie wordt u geleerd cliënten te helpen met dagelijkse bezigheden en activiteiten maar ook met andere werkzaamheden op de afdeling. Tevens draagt u zorg voor een prettige werksfeer op de afdeling en ondersteunt u de begeleiding. Taken kunnen liggen in de algemene ondersteuning, de verzorging maar ook bij de huishoudelijk dienst.

We zoeken iemand die zorgvuldig kan werken en een flexibele instelling heeft. U kunt goed op een afdeling werken en u leert om prioriteiten te stellen. Verder beschikt u over goede sociale vaardigheden. U heeft een positieve instelling en u wilt zich graag ontwikkelen. Uiteraard wordt u tijdens uw werk goed begeleid.

Wat bieden wij?

Wij bieden u een leuke, uitdagende leerwerkplek. Binnen de werkplaats heerst er een prettige werksfeer. Het certificaat dat u van ons ontvangt en de ervaring die u opdoet, staan beiden goed op uw C.V. Hierdoor bieden wij u meer zekerheid voor een terugkeer op de arbeidsmarkt.

Binnen IrisZorg in Nijmegen is de werkcorporatie Oog voor Talent opgericht. Een werkcorporatie is een organisatie die mensen met een bijstandsuitkering op weg helpt. Oog voor Talent gaat daarbij uit van de talenten en mogelijkheden van mensen. Bij Oog voor talent kunt u uw talenten ontplooien door middel van werkervaring en eventuele bijscholing op maat. Op deze manier werkt u aan een betere positie om terug te keren op de arbeidsmarkt. Bij Oog voor talent kunt u werken en specialiseren in verschillende sectoren, namelijk Productie, Dienstverlening & zorg, Transport en Multimedia.


Functie: assistent gastvrouw Startdatum: 22-10-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

  1. Assistent Gastvrouw IrisZorg 22-10-2023


Functie:assistent gastvrouw
Startdatum:24-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Assistent Gastvrouw IrisZorg 24-10-2023

Bekijk ook andere vacatures