Vacature Assistent Begeleider

Assistent Begeleider in Nijmegen

Op dit moment hebben we volgende vacatures als vrijwilliger:

  • Begeleider edelsmeden op maandag, donderdagochtend of vrijdagmiddag
  • Begeleider emailleren
  • Begeleiderpottendraaien/boetseren

Het Hobbycentrum is een plek waar je veel creatieve mensen zal ontmoeten, plezier zal beleven en inspiratie zal opdoen. Als vrijwilliger krijg je gratis koffie en thee en mag je gratis meedoen met alle andere activiteiten van het Hobbycentrum. (Je betaalt als vrijwilliger alleen verbruiksmateriaal zoals hout, klei, verf ed.) We hebben mooie ruime hobbyruimtes en alle machines en gereedschappen zijn aanwezig. Deelnemers zijn blij dat je vrijwilliger bent en als ze tevreden en trots met een mooi werkstuk naar huis gaan zal dit zeker zorgen voor een voldaan gevoel. De vrijwilligersfuncties zijn ook uitermate geschikt om werkervaring op te doen.

Mocht je interesse hebben dan kun je contact met ons opnemen. We plannen dan een kennismaking op het Hobbycentrum. We stellen altijd voor om een paar keer te komen als deelnemers of assistent begeleider. Als het na deze kennismaking een goede match blijkt te zijn, dan spreken we een vast dagdeel in de week af en vragen we je een vrijwilligersovereenkomst te tekenen.

Vind jij het leuk om met mensen te werken? Heb jij een specifieke specialiteit? Een creatieve geest en ben je handig? Wat zou je ervan denken om vrijwilliger te worden bij het Hobbycentrum!

Ja! Dat lijkt me hartstikke leuk! Ik kom graag met jullie in contact

Hobbycentrum Nijmegen

St. Hubertusstraat 50
6531 LB NIJMEGEN
Functie:assistent begeleider
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Assistent Begeleider Stichting Hobbycentrum Nijmegen 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures