Vacature Assessor Intern

Assessor Intern in Nijmegen

Bestuursjaar Algemeen

In Fiscalibus kenmerkt zich door de grenzeloze mogelijkheden die vereniging te bieden heeft. Onze leden komen dan ook zelden iets te kort, hetgeen waar wij als bestuur altijd erg trots op zijn geweest. Als bestuurder bepaal jij welke koers de vereniging vaart en maak je van die grenzeloze mogelijkheden de realiteit. Samen met het bestuur geniet je veel vrijheid in de (financiële) beslissingen die je maakt en kan je er een prachtig bestuursjaar van maken. Verder ontwikkel je een breed netwerk met daarin recruiters, mensen uit de praktijk en natuurlijk de fiscale studenten. Uit onze eigen ervaring met de kantoren merken we dat een bestuursfunctie zeker een pré is! Gelet op het aantal uur wat je wekelijks hieraan besteed, is het zeker een goede investering in jezelf. Dit varieert, maar ligt ergens tussen de 4 en 8 uur. Daarnaast is een bestuursfunctie prima te combineren met het volgen van vakken, werkstudentschap/stage of het schrijven van je scriptie.

Naast de gezamenlijke bestuurstaken, zoals het bijwonen van de evenementen en vergaderingen, heeft ieder zijn of haar eigen taken waar diegene verantwoordelijk voor is. Hieronder een korte toelichting per bestuursfunctie

Praeses

Als praeses ben je het gezicht van de vereniging. Je zorgt ervoor dat de vereniging draaiende blijft en zet het beleid uiteen. Dit doe je door de wekelijkse vergadering te leiden, je medebestuurders te ondersteunen en waar nodig te controleren. Verder vertegenwoordig je de vereniging op facultair, universitair en landelijk niveau tijdens verschillende vergaderingen en bijeenkomsten. Je behartigt hiermee de belangen van In Fiscalibus en bent de eerste contactpersoon voor de universiteit.

Ab-actis

Als ab-actis ben je verantwoordelijk voor de communicatie naar de leden toe. Dit betreft dan ook het opstellen van de mails, het bijhouden van de ledenadministratie en het updaten van de website. Verder stel je de wekelijkse notulen op en werk je nauw samen met de praeses. Voor interne aangelegenheden weten de leden je altijd te vinden!

Quaestor

Als quaestor bewaak je de gouden bergen van onze vereniging. Je houdt de boekhouding bij, waakt over de begroting en regelt de contributieheffing. Verder sta je in contact met onze partnerkantoren betreffende de overeenkomsten en facturen. Met jouw financiële inzichten zorg jij ervoor dat de besluitvorming binnen het bestuur soepel verloopt.

Assessor Intern

Als assessor intern stuur je de twee commissies aan die onze vereniging rijk is. Jij en je commissie genieten veel vrijheid bij het invullen van de activiteiten en de studiereis. Je bent vooral de schakel tussen het bestuur en de commissies. Verder ben je de influencer van In Fiscalibus door de Instagrampagina bij te houden.

Assessor Extern

Als assessor extern ben jij het contactpersoon voor onze partnerkantoren. Je onderhoudt de warme banden, voert sponsorgesprekken en onderhandelt over de sponsorovereenkomsten. Eenmaal een mooie overeenkomst opgesteld, dan zorg je voor een passende uitvoering hiervan. Hierdoor ben je verantwoordelijk voor de planning en de uitvoering van de formele agenda, zoals het organiseren van kantoorbezoeken.

Sollicitatieprocedure

Geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan voor een van deze functies. - Sollicitaties zijn geopend tot en met 13 december 2023 - Stuur een korte motivatiebrief samen met je curriculum vitae naar

Neem dan contact met ons op via de bovenstaande mail, of stuur een bericht naar

Contact

Grotiusgebouw Nijmegen, kamer 0.110

Functie:assessor intern
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:4 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Assessor Intern Fiscale studievereniging In Fiscalibus 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures