Vacature Anesthesiemedewerker

Anesthesiemedewerker in Nijmegen

  • Redactie Nijmegen
  • Unknown

Anesthesiemedewerker in Nijmegen

Anesthesiemedewerker

2023-10-30

Vakgebied(en)

36 uur

30-01-2024

https://vimeo.com/222200101 Voor de afdeling operatiekamercomplex (OKC) van het CWZ zijn wij op zoek naar een enthousiaste, doortastende en praktisch ingestelde anesthesiemedewerker die van uitdaging en hectiek houdt. Je bent in het bezit van het NVZ-diploma en beschikt over een aantal jaar werkervaring. Het betreft een dienstverband van 36 uur per week en is in eerste instantie voor bepaalde tijd (12 maanden). Een verlenging van het dienstverband behoort hierna tot de mogelijkheden. Voor ervaren kandidaten die solliciteren vanuit een baan met een contract voor onbepaalde tijd is een directe aanstelling voor onbepaalde tijd bespreekbaar.

Waar je komt te werken

Het OKC bestaat uit 10 klinische operatiekamers, een sterilisatieafdeling, een centrale scopenreiniging, verkoeverkamer, stafbureau en een receptie. Naast het OKC bevindt zich een behandelkamercomplex (BHC), waar ook regelmatig patiënten onder anesthesie worden geopereerd. Er worden jaarlijks ongeveer 25.000 ingrepen verricht door alle specialismen, m.u.v. cardio- en kaakchirurgie. Het team van anesthesiemedewerkers bestaat uit ongeveer 40 personen, die gezamenlijk de verantwoordelijkheid dragen voor alle voorkomende werkzaamheden.

Wat ga je doen?

Als anesthesiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de directe patiëntenzorg tijdens het peri-operatieve proces. Je assisteert de anesthesioloog, bewaakt en stabiliseert de vitale functies van de patiënt tijdens de operatie en draagt zorg voor een correcte verslaglegging. Je bent in staat om binnen een dynamische omgeving het overzicht te bewaren en duidelijk te communiceren met verschillende disciplines. Je speelt continu in op veranderingen welke optreden bij de patiënt en/of het operatieprogramma. Op deze wijze draag je bij aan de optimale organisatie van zorg rondom de operatiepatiënt. Je wordt ingezet bij alle voorkomende operaties die zowel op het OKC of het BHC plaatsvinden. Verder participeer je in de wisselende diensten, waarbij de nadruk zal liggen op de dagdiensten. Tot slot ben je onderdeel van het reanimatieteam.Wij zoeken een daadkrachtige, flexibele en enthousiaste collega die zijn/haar kwaliteiten wil aanwenden om ons team te komen versterken. Je hebt een proactieve instelling en speelt in op de kansen en mogelijkheden binnen onze afdeling. Onze voorkeur gaat uit naar een gediplomeerde collega die bekend is met de organisatiewijze binnen een groot perifeer ziekenhuis.

Wat je van ons krijgt

Het maximale salaris bedraagt maximaal € 4.611,- bruto per maand (functiegroep 55) op basis van een 36-urige werkweek. Arbeidsvoorwaarden conform Cao Ziekenhuizen. In principe starten we met een jaarcontract. Bij goed functioneren wordt dat verlengd of omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

Mail ons gerust via werken@ verwijder-dit. cwz.nl . We komen graag met je in contact!
In CWZ werken meer dan 4000 medewerkers in verschillende vakgebieden . Bekijk verdere informatie over werken bij CWZ en ons ziekenhuis


Functie: anesthesiemedewerker Startdatum: 29-10-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Tijdelijk Salaris: 4611 - 4611 Uren per week: 36 - 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

  1. Anesthesiemedewerker Ziekenhuis Canius-Wilhelmina 29-10-2023


Functie:anesthesiemedewerker
Startdatum:28-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4611 – 4611
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Anesthesiemedewerker Ziekenhuis Canius-Wilhelmina 28-10-2023

Bekijk ook andere vacatures