Vacature Ambachtsman

Ambachtsman in Nijmegen

  • Redactie Nijmegen
  • Unknown

Ambachtsman/Vrouw in Nijmegen


We zijn op zoek naar uitbreiding van samenwerking en vooral op ons eigen industrieterrein. We zoeken met name ervaringsplaatsen, zodat onze assistenten voelen dat ze er echt toe doen, dat ze mogen komen meehelpen en leren. Ook is het leuk als we voor u taken mogen uitoefenen die liggen op het gebied van motoren, scooters, fietsen en auto's. Heeft u nog oude motoren, scooters, fietsen staan waar we mee mogen sleutelen, graag. En misschien heeft u zelf een geweldig idee wat we samen uitwerken.

Graag willen we u uitnodigen om een kopje koffie/thee te komen drinken bij ons en kennis te maken met ons uniek concept.
Contactgegevens: , , 8

STADSBOOM NIJMEGEN: LOCATIE GEZOCHT!
Stadsboom is een gecertificeerd erkend leer-werkbedrijf wat zich bezig houdt met duurzaam produceren, onderhouden en renoveren van producten gemaakt van met name lokale bomen.
Stadsboom zoekt de uitdaging om een bijdrage te leveren aan milieu bewust ondernemen in de regio Nijmegen. Hierbij bekijken we voortdurend welke producten garantie bieden op een lange levensduur en/of geheel of gedeeltelijk kunnen worden hergebruikt. "Wij gaan ervan uit dat iedereen kwaliteiten en vaardigheden bezit waarmee hij of zij in staat is zich een plek in de samenleving te verwerven. Ieder mens heeft recht op werk. Ieder mens heeft behoefte aan, en recht op, een zo optimaal mogelijke ontwikkeling en ontplooiing."
Stadsboom is een actief en innovatief bedrijf wat mensen wil helpen en ondersteunen in hun weg naar een betaalde baan als ambachtsman/vrouw.
Functie: ambachtsman vrouw Startdatum: 14-09-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: Lagere school Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

  1. Ambachtsman/Vrouw Bedrijvenvereniging Trade Port Nijmegen-West 14-09-2023


Functie:ambachtsman
Startdatum:13-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Ambachtsman Bedrijvenvereniging Trade Port Nijmegen-West 13-09-2023

Bekijk ook andere vacatures