Vacature Afdelingshoofd Medische Beeldvorming

Afdelingshoofd Medische Beeldvorming in Nijmegen

Organisatieonderdeel

Medische beeldvorming

Vakgebied(en)

Staf & Management

CWZ Ziekenhuis Weg door Jonkerbos 100 Nijmegen 6532 SZ Nijmegen Gelderland Nederland

Aantal uren per week

36 uur

Reageren vóór

08-12-2023

Krijg jij energie van een dynamische werkomgeving en schakel je graag tussen verschillende disciplines en afdelingen? Ben je proactief en heb je een duidelijke visie betreft leiderschap in een team? Dan is afdelingshoofd medische beeldvorming voor zowel de afdelingen radiologie als nucleaire geneeskunde misschien wel iets voor jou en maken wij graag kennis met jou!

Waar je komt te werken

Op de afdelingen medische beeldvorming werken enthousiaste professionals, die samen verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit en veiligheid van de patiëntenzorg. Je gaat aan de slag met een ambitieus team dat bestaat uit ongeveer 150 collega's, waaronder laboranten, radiologisch assistenten en administratief medewerkers. Je wordt ondersteund door 2 operationeel ondersteuners en een kwaliteitsfunctionaris. Je werkt nauw samen met de radiologen en nucleair geneeskundigen waarbij jullie eenzelfde visie voor ogen hebben. Je rapporteert aan de van het cluster Medisch Ondersteunend.
Op de afdelingen heerst een plezierige sfeer met korte overleglijnen. De patiënt staat bij ons altijd centraal. Het zijn moderne afdelingen in een groot topklinisch ziekenhuis met state-of-the-art apparatuur waar de medische beeldvorming in de volle breedte wordt uitgeoefend.

Wat ga je doen?

Samen met de medisch specialisten geef je sturing aan (zorg)processen met als doel de (patiënten) processen optimaal te doen verlopen. Daarbij stuur je op de in het jaarplan beschreven, personele, financiële en productiecapaciteit zodat je binnen de kaders van de begroting kunt handelen. Je bent medeverantwoordelijk voor het verder ontwikkelen, vertalen, bewaken en toetsen van de afdelingen.
Vanuit een sterk coachende rol en enthousiasme:
 • Draag je bij aan het organisatie- en afdelingsbeleid en vertaal je deze naar de medewerkers. Houd je overzicht, signaleer je knelpunten en spreek je medewerkers aan op hun functioneren op een manier die de ontwikkeling stimuleert.
 • Ben jij in staat om met verschillende medisch specialismen samen te werken aan een optimale inrichting van de unit.
 • Neem jij verantwoordelijkheid voor de realisatie van je afdelingsjaarplan, -begroting, -exploitatie, en -verslaglegging.
 • Neem jij de regie op het analyseren van en sturen op capaciteitsvraagstukken.

Zo maak jij het verschil

Je bent een ambitieuze leidinggevende met een positieve instelling, die moeiteloos de teams weet te inspireren. Je zet de koers uit, toont lef en ondernemerschap. Daarnaast;
 • Heb je een afgeronde hbo opleiding bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding en leidinggevende ervaring.
 • Heb je een goed ontwikkelde visie op de ontwikkeling van beleid, organisaties en veranderprocessen en jouw rol daarin. Je houdt hierbij rekening met de bestaande waarden en opvattingen in de organisatie.
 • Ben je een ervaren en natuurlijk leider met een duidelijke visie.
 • Beschik je over uitstekende sociale vaardigheden en ben je in staat om bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar je collega's.
 • Logistiek en financieel inzicht en ervaring in medische beeldvorming is wenselijk en een pré voor deze functie.

Wat je van ons krijgt

 • Een passend salaris conform CAO Ziekenhuizen.
 • Een contract met uitzicht op onbepaalde tijd als de bedrijfsvoering dit toelaat.
 • Arbeidsvoorwaarden conform Cao Ziekenhuizen .
 • Een goede pensioenopbouw bij Zorg & Welzijn , waaraan de werkgever de helft bijdraagt.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, voordelige verzekeringen en een aantrekkelijk belastingvoordeel bij de aanschaf van o.a. een fiets, laptop of je sportschoolabonnement.
 • Een warm welkom van enthousiaste teams.
Je mag je brief richten aan , cluster Medisch Ondersteunend a.i.


Functie:afdelingshoofd medische beeldvorming
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Afdelingshoofd Medische Beeldvorming Ziekenhuis Canius-Wilhelmina 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures