De zomers in Nederland worden steeds warmer. Met dertig graden, een blauwe lucht en het zonnetje dat schijnt wil jij niets liever dan lekker in de tuin zitten en bruin bakken. Maar zo’n middag in de zon vraagt ook om afkoeling. Je kunt natuurlijk de waterslang aanzetten of een koude douche nemen maar daar beleef je weinig plezier aan. Met een zwembad in de tuin heb je plezier én afkoeling tijdens de warme zomerdagen.

Zwembad in de tuin voor iedereen

Een zwembad in de tuin, dat lijkt misschien een droom die weggelegd is voor enkel de rijken onder ons. Je denkt dat voor jou een klein opblaaszwembadje de enige optie is. Maar dit is helemaal niet waar, zelfs als jij een kleine tuin hebt kun je genieten van een prachtig zwembad en je voelen alsof je op vakantie bent. Al voor relatief weinig geld kun je bijvoorbeeld een Intex zwembad in je tuin zetten die groot genoeg is om met je hele familie of vriendengroep van te genieten.

Intex opzetzwembaden

De opzetzwembaden van Intex zijn altijd scherp geprijsd, zijn van goede kwaliteit en zijn makkelijk op te zetten in de tuin. Het materiaal van deze zwembaden is bestand tegen zonnestralingen, zoutwater en slijtage. Je kunt ze zelfs in de winter laten staan als je ze op de juiste manier winterklaar maakt. Een intex-opzetzwembad zorgt daardoor jaar in jaar uit voor veel zwemplezier.

Intex modellen

Wanneer jij voor een Intex zwembad in jouw tuin gaat, zijn er verschillende modellen waaruit je kunt kiezen;

Intex Easy Set Zwembad.
Deze blauwe zwembaden van Intex hebben een opblaasrand die erg comfortabel is en het zwembad is eenvoudig in de montage. Het enige wat je hoeft te doen is de opblaasrand opblazen en de pomp aansluiten, hierna is het zwembad al klaar om gevuld te worden met water. Het zwembad is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Intex Metal Frame Zwembad.
De Metal Frame zwembaden van Intex zijn makkelijk te herkennen en heb je vast al eens voorbij zien komen. Het zwembad heeft een metaal frame met daar omheen donkerblauw zwembadfolie. Het Metal Frame Zwembad is makkelijk om op te zetten, eenvoudig te onderhouden en gemaakt van goed en stevig materiaal. Deze zwembaden zijn geschikt voor grote en kleine tuinen.

Intex Prism Frame Zwembad.
Dit zwembad heeft een ovale buizenconstructie met daaromheen sterk zwembadfolie. Deze zwembaden zijn verkrijgbaar in grote en kleine varianten en geschikt voor grotere groepen mensen.

Intex Ultra XTR Frame Zwembad
De Ultra XTR Frame zwembaden hebben een nog sterker frame dan de hierboven genoemde modellen. Het zwembad is ondanks het sterkere frame nog steeds erg eenvoudig om op te zetten. Aan de buitenkant moeten buizen bevestigd worden die je door het ‘easy lock’ systeem er binnen no time op gemonteerd hebt. Deze zwembaden zijn gemaakt voor echte poolparty’s tijdens de warme zomers.

Zwemplezier in eigen tuin

Intex biedt ook onderhoudsproducten aan waarmee jij de kwaliteit van jouw zwembad optimaal houdt ook in de winter. Deze zwembaden en onderhoudsproducten kun je bekijken en makkelijk bestellen via de website van Top-Zwembadshop. Zo kun je elke warme zomer van een Intex zwembad genieten met zwemplezier in je eigen tuin!