We weten dat sommige heren het lastig vinden een tas te dragen. Zij associëren een tas met ‘vrouwelijk’. Hoe trekken we deze mannen over de streep? 

Door uit te leggen wat er met je outfit gebeurt als je de tas links laat liggen. Want wees nou eerlijk, waar laat je je smartphone als je geen tas bij je hebt? In je broekzak? Wel eens voor de spiegel gestaan en gekeken hoe dat eruit ziet? Waarschijnlijk niet, anders had je dat als man allang gelaten. 
De broek gaat scheef hangen, en zit niet meer lekker om de billen
Een broekzak ziet er raar uit met zo’n telefoon erin en de complete broek gaat er schreef van hangen. Die zit echt niet meer lekker om de billen. In een kontzak dan? Ook dat is uit den boze want dan geef je zakkenrollers vrij spel. 

En dan hebben we nog niet eens de portemonnee genoemd, een pen en een flesje water of een sleutelbos. Allemaal zaken die je dagelijks bij je draagt en die je ergens kwijt moet. Niet in je zakken dus. 

Een gentlemen draagt een stijlvol exemplaar

Die stop je in een tas. Ook de heren! Wees niet bang dat je een tas over je schouder moet dragen als dat je niet aanstaat en als je dat te vrouwelijk vindt. Draag een crossbody tas. Een wat? Een tas die je met het ceintuur dwars over je bovenlijf draagt. Ook als je een colbert aan hebt, kan dat prima. 

Ziet er stoer uit en als je voor een mooi stijlvol exemplaar kiest, ben je echt een gentlemen. Niets vrouwelijks aan. En je hebt er enorm veel voordeel bij, want al je spullen kun je in een mooie tas kwijt. Je heel silhouet verandert erdoor. Je komt stijlvoller over. 

Een kras of deukje maakt de tas meer van jou

Als je je laptop dagelijks met je meedraagt raden we natuurlijk aan een laptoptas aan te schaffen. Die zijn er in alle soorten en maten en die kun je veelal prima crossbody dragen. Voordeel is ook dat je je handen vrij hebt. 

Een laptoptas van bijvoorbeeld Burkely of Cowboysbag is veelal een mooie leren tas of eentje van canvas of suède. Er is enorm veel keuze, ook als het gaat om de kleur. Het voordeel van leer is dat de tas mooier wordt naarmate je deze langer draagt. Een kras of deukje, dat maakt de tas alleen maar meer van jou. 

En wist je dat je met zo’n tas een professionele indruk maakt? Of je nu in pak of casual verschijnt bij een klant, hier kun je echt mee voor de dag komen. Dan begrijp je waarom je je sleutelbos niet langer in je broekzak kunt laten of je telefoon in je kontzak. Ziet er niet uit, zo’n bolle broekzak.