Tassen webshop TheBagstore.nl veilt tassen voor Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden

Maarten duikt op 21 juni van dit jaar opnieuw het Friese water in om de Elfstedentocht te zwemmen en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Want onderzoek blijft hard nodig. Afgelopen jaar is het helaas niet gelukt om de tocht helemaal te volbrengen, wel werd er heel veel geld binnen gezwommen voor de strijd tegen kanker.

Om Maarten en zijn foundation te ondersteunen veilt TheBagstore.nl samen met haar leveranciers vanaf 13 juni 2019 tot en met de dag dat Maarten zijn zwemtocht (hopelijk helemaal) voltooid allerlei tassen op haar Facebookpagina. Te weten: https://www.facebook.com/thebagstorenederland/

De volgende merken hebben allemaal minimaal 2 tassen of meer toegezegd om te veilen: 

Calvin Klein, Tommy Hilfinger, DSTRCT, Herschel, Legend, Laauw, Matt & Nat, Micmacbags, Rains, Monk & Anna, MYOMY, O My BAG, Presly & Sun, Rains, Sticky Lemon, Still Nordic, Superdry & XD Design.

Koop een tas met een verhaal

Op de website https://www.11stedenzwemtocht.nl vind je meer informatie omtrent de monsterprestatie welke Maarten van der Weijden gaat proberen te leveren. Ben je op zoek naar een tas of vind je het gewoon leuk om mee te veilen en om op deze manier voor jouw donatie nog iets leuks terug te ontvangen? Doe dan mee en maak kans op een van de ruim 40 tassen welke de komende dagen onder de hamer gaan. Een ding is zeker, win je de veiling? Dan koop je een tas met een waanzinnig verhaal.

Alle bedragen die worden binnengehaald gaan rechtstreeks naar het goede doel! Aan het einde van de actie maakt TheBagstore het totaalbedrag bekend.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.