Na het overweldigende succes van de films en serie All Stars wordt All Stars in januari 2019 in het theater gebracht. Het is een gloednieuwe Nederlandse musical met o.a. Jim Bakkum, Levi van Kempen, Lucas Hamming, Urvin Monte en Kees Boot.

All Stars de Musical is een must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger. Een feelgood voorstelling over vriendschap, volwassen worden, nét iets te eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen. De rol van Hero wordt gedeeld door Jim Bakkum en Levi van Kempen. Andere teamleden zijn o.a. Lucas Hamming, Urvin Monte, Jasper Demollin, Mike Weerts en Kees Boot. Naast de bekende nummers ‘Toen ik je zag’ en ‘Groen als Gras’ uit de film is Thomas Acda verantwoordelijk voor de muziek en de regie in handen van Frank Lammers. De voorstelling is van 10 en 11 januari te zien de Stadsschouwburg, Nijmegen.

Nostalgie
Onze gloednieuwe selectie brengt het gevoel van de film maar dan met een eigentijdse draai. Ook in de musical is het wekelijkse potje voetbal van de vrienden Bram, Mark, Johnny, Peter, Paul, Willem en Hero het meest ongecompliceerde moment van de week. Verwacht echter, net als in de film, geen eredivisie niveau van de Swift Boys 8, de ‘derde helft’ is nog altijd belangrijker dan de wedstrijd zelf. All Stars de Musical brengt een verhaal over echte mannen, echte vrouwen en slecht voetbal.

Toen ik je zag
De iconische rol van Hero, in de film gespeeld door Antonie Kamerling, wordt in de musical gespeeld door Jim Bakkum en Levi van Kempen. Het bekende nummer ‘Toen ik je zag’ is door Jim Bakkum speciaal voor deze productie opnieuw ingezongen en op single uitgebracht. ”Best spannend. In elke voorstelling zit straks een moment waar het publiek op wacht: het nummer ‘Toen Ik Je Zag’, geschreven door Guus Meeuwis. Ik vind het persoonlijk een van de mooiste Nederlandse liedjes die ik ken” aldus Jim. De single werd gereleased tijdens de musical Sing-a-Long op 26 augustus en stond nog geen 24 uur later op nummer 1 in de iTunes top 100.

Algemene informatie
All Stars de Musical wordt geproduceerd door MORE Theater Producties. De voorstelling is van 10 en 11 januari te zien de Stadsschouwburg, Nijmegen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de Nationale Theaterkassa (www.ntk.nl en 0900-9203) of rechtstreeks via het theater.

Voor meer informatie over de voorstelling: www.allstarsdemusical.nl