Op zondag 11 november ontving de heer B.W.J. (Ben) Schmitjes uit Millingen aan de Rijn een Koninklijke Onderscheiding. Loco-burgemeester Sylvia Fleuren van de gemeente Berg en Dal reikte deze onderscheiding uit aan het einde van de revuemiddag van carnavalsvereniging De Deurdouwers.

De heer Schmitjes is benoemd tot Lid in De Orde van Oranje-Nassau. De heer Schmitjes kreeg deze onderscheiding omdat hij vanaf 1993 actief is bij carnavalsvereniging de Deurdouwers. Hij was o.a. Prins, secretaris, bestuurslid, lid van de Raad van Elf en lid van de wagenbouwcommissie. In het verleden is hij ook jarenlang actief geweest voor voetbalvereniging Concordia’34. Hij was daar redactielid van het clubblad, trainer van diverse elftallen en lid van de kantinecommissie. De heer Schmitjes was in 2005 de schutterskoning van schutterij OEV.