Dit jaar bestaat de Radboud Universiteit 95 jaar en daarom openen de Radboud Universiteit en het Radboudumc op zaterdag 6 oktober hun deuren onder de naam ‘Radboud Invites’. De grootschalige publieksdag Radboud Invites valt samen met het landelijke Weekend van de Wetenschap en tijdens deze editie wordt er vanwege het lustrum van de Radboud Universiteit grootser uitgepakt.

Ruim 120 activiteiten vinden er plaats op de zeven faculteiten op zes campuslocaties. Hiermee laten Radboud Universiteit en Radboudumc zien wat ze in huis hebben. Ze bieden een inhoudelijk en tevens feestelijk programma met interactieve activiteiten voor jong en oud. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld workshops en lezingen volgen, meedoen aan een oefenrechtbank of kennismaken met robots. Bovendien kan iedereen voor het eerst het vernieuwde Berchmanianum bezoeken.

De Open Dag vindt plaats op zaterdag 6 oktober van 11.00 uur tot 17.00 uur. Zie voor meer informatie: www.ru.nl/nieuws-agenda/radboud-lustrum/radboud-invites.