Van vrijdag 19 oktober tot en met zondag 21 oktober vindt 024Geschiedenis weer plaats. Op zaterdag 20 oktober staat studievereniging GSV Excalibur van de opleiding Geschiedenis aan de Radboud Universiteit ook op de Mariënburg, met verschillende opstandige spellen.

Maak de Nijmeegse geschiedenis van dichtbij mee tijdens 024Geschiedenis! In een interactieve reis door de tijd nemen de geschiedenisstudenten van GSV Excalibur jong en oud mee om spelenderwijs kennis te maken met de verschillende opstanden uit het verleden van Nijmegen. Van Beeldenstorm-bowlen tot Barricade-bouwen: geschiedenis kan leuk én leerzaam zijn!

Iedereen is welkom om op zaterdagmiddag 20 oktober 2018 tussen 12:00 en 17:00 uur de geschiedenis te komen beleven op het Mariënburgplein. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie over Beleef geschiedenis! en het programma van 024geschiedenis 2018 op onze website: www.024geschiedenis.nl