Het Openlucht Theater De Goffert te Nijmegen is op vrijdag 21 september het toneel van een uniek dubbelconcert: The Doors & Pink Floyd shows uitgevoerd door twee toonaangevende bands in hun genre, The Bootleg Doors en Absolutely Floyd.

Ruim 4 uur muziek uitgevoerd door topmusici die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. The Bootleg Doors heeft wereldwijd meer dan 1000 shows gegeven en staat garant voor het ultieme The Doors/Jim Morrison gevoel tijdens haar optredens. Uiteraard zullen alle grote hits van de band de revue passeren.

Absolutely Floyd is een 11 koppige formatie die het concert geven in het kader van hun nieuwe show: “Echoes of a Distant Time”. De band zal in een enerverende show de bekende Pink Floyd klassiekers ten gehore brengen waarbij als “toetje” het mooie en lange “Echoes” ten gehore gebracht worden. Uiteraard zal de show worden ondersteund door een prachtige lichtshow en zullen de beelden op de vermaarde Pink Floyd rondtruss niet ontbreken.

De deuren van het OLT De Goffert gaan om 19:00 uur open en kaarten kosten € 25,– te verkrijgen via oltgoffert.nl of Eventbrite.