In 10 lessen geeft Arie Riegman inzicht in de werking van Windows 10. De klassikale lessen beginnen eind september en zijn speciaal bedoeld voor senioren in Nijmegen en omgeving.

De cursus is bedoeld voor mensen die al enige ervaring met eerdere versies van Windows hebben, en recent zijn overgestapt naar Windows 10. Er zitten maximaal zes deelnemers in een groep zodat deelnemers persoonlijke aandacht krijgen.

De cursus van 10 lessen begint eind september en wordt op woensdagmorgen en woensdagmiddag gegeven bij Creatief Centrum Nijmegen-Zuid in Tolhuis. De cursus kost € 35,00. Daarnaast moeten deelnemers zelf zorgen voor een laptop met Windows 10 en het lesboek ‘Windows 10, Snel en gemakkelijk overstappen naar Windows 10’ (ISBN nummer 978 90 5905 481 3). Om de cursus te volgen, hoeft men geen deelnemer van het Creatief Centrum te zijn of te worden. Aanmelden kan via e-mail (info@creatiefcentrumnijmegen-zuid.nl) of bij de beheerder (Tolhuis 44-44 Nijmegen, tel. 024 3452113).

De cursus gaat alleen door bij voldoende deelname. Na aanmelding ontvangt men een bevestiging met de startdatum.

Voor meer informatie over de cursussen en workshops van Creatief Centrum Nijmegen-Zuid: www.creatiefcentrumnijmegen-zuid.nl.