Duikteam de Kaaiman organiseert op 21 september een gratis introductieduik.

Volwassenen kunnen terecht op vrijdag 21 september om 20:00 uur in het clubhuis aan de (Dennenstraat 17, Nijmegen) Na een korte uitleg en rondleiding vertrekt de groep naar “Sportfondsenbad West” waar de introductieduik zal plaatsvinden. Na afloop van de introductieduik is er gelegenheid om het clubhuis te bezoeken en ervaringen te delen met de andere duikers.

Duikbrevet
“Duikteam de Kaaiman” is lid van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). De NOB is op haar beurt aangesloten bij de internationale organisatie CMAS. Het duikbrevet van Duikteam de Kaaiman wordt wereldwijd geaccepteerd. De erkende duikopleidingen van de NOB zijn aan de Nederlandse plaatselijke omstandigheden aangepast.

Wie al een duikbrevet heeft is van harte welkom om de duikervaring op peil te houden of uit te breiden.

Aanmelden kan via info@kaaiman.nl. Deelname is gratis. Voor meer informatie: www.kaaiman.nl