Gisteren om 11.00 uur openden de nieuwe Jumbo City en het La Place restaurant aan de Grote Markt 1-3 in Nijmegen hun deuren.

In aanwezigheid van beide teams en andere belangstellenden, werd de winkel en het restaurant met een druk op de knop feestelijk geopend. Zeven dagen per week kunnen inwoners en bezoekers van Nijmegen terecht bij Jumbo City voor hun dagelijkse boodschappen en vers bereide producten uit eigen keuken en bakkerij. Meenemen, direct opeten of thuis klaarmaken: het kan allemaal. Bij La Place kunnen gasten genieten van dagverse, natuurlijke en huisgemaakte ontbijtjes, lunches, diners en tussendoortjes. Van smoothies, sandwiches, salades en soepen tot pizza’s en heerlijke wokgerechten: La Place serveert het allemaal.

Jumbo City Nijmegen heeft ruime openingstijden: maandag tot en met woensdag, vrijdag en zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur, op donderdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zondag van 12.00 tot 19.00 uur. Het La Place restaurant is elke dag geopend van 9.00 tot 19.00 uur.