American footballclub Nijmegen Pirates is op zoek naar nieuwe (senioren)spelers. Wie in 2000 is geboren of daarvoor kan in de hele maand september 2018 gratis meetrainen met het team.

Deze open try-outs zijn in de maand september op iedere maandag- en woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur, te beginnen op woensdag 5 september 2018. Belangstellenden die na 2000 zijn geboren mogen ook meetrainen, maar of een jeugdteam gevormd kan worden is afhankelijk van het aantal spelers. Na de try-outs voor Nijmegen Pirates mogen deelnemers aan deze proeftrainingen bovendien nog eens 4 weken lang gratis meetrainen. Ook is er nog plaats voor nieuwe speelsters in het vrouwenteam-in-opbouw Nijmegen Black Pearls (aangesloten bij de QFL). Deze trainen iedere maandag- en woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur op het trainingsveld op sportpark Vossendijk, Winkelsteegseweg, Nijmegen (bij SV Hatert).

De club stelt tijdens de try-outs gratis helmen en shoulderpads in bruikleen beschikbaar (zolang de voorraad strekt). Het handigste is het voor aspirant-leden om zich in sportieve kleding en met voetbalschoenen (of footballschoenen) om 19.00 uur op de trainingsavonden bij de kleedkamers te melden.
Voor meer informatie: secretariaat@nijmegen-pirates.nl.