De derde editie van de Grote Movie Machine Filmquiz vindt op vrijdag 31 augustus plaats. De quizvragen worden gesteld op basis van filmfragmenten, audiofragmenten van quotes en filmmuziek, verdraaide filmposters, trivia en anekdotes.

Er zijn open en multiple choice vragen (een gokje kan dus ook werken) en de vragen komen zowel uit arthouse als commerciële films uit heden en verleden en uit alle windstreken. De winnaar van de zaalrondes plaatst zich voor de finaleronde. En het wordt natuurlijk ook weer een leuke en gezellige avond in Studio LUX.

Teams tot maximaal drie personen kunnen zich van tevoren aanmelden of op de avond zelf een team samenstellen. Heb je al een team samengesteld kun je dat melden op info@moviemachine.nl onder vermelding van ‘filmquiz’. Wacht niet te lang. Er is een beperkt aantal zitplaatsen en vol is vol!