In 10 lessen leert Arie Riegman senioren om stap voor stap hun iPad te leren kennen.

Na afloop kunnen deelnemers internetten, weten ze wat apps zijn en hoe ze gebruikt kunnen worden, en is men in staat foto’s te maken en te verfraaien met de iPad. De klassikale lessen beginnen eind september en zijn speciaal bedoeld voor senioren in Nijmegen en omgeving. Er zitten maximaal zes deelnemers in een groep. De cursus van 10 lessen begint eind september en wordt op donderdagmorgen en donderdagmiddag gegeven bij Creatief Centrum Nijmegen-Zuid in Tolhuis.

De cursus kost € 35,00. Daarnaast moeten deelnemers zelf zorgen voor een iPad en het lesboek “iPad voor senioren met iOS 11 en hoger” (ISBN nummer 978 90 5905 554 4). Aanmelden: info@creatiefcentrumnijmegen-zuid.nl of bij de beheerder Tolhuis 44-44 Nijmegen, tel 024-3452113). De cursus gaat alleen door bij voldoende deelname. Na aanmelding ontvangt men een bevestiging met de startdatum. Voor meer informatie: www.creatiefcentrumnijmegen-zuid.nl/.