De TheaterAvenue vindt van vrijdag 22 t/m zondag 24 juni 2018 in het Valkhof park in Nijmegen plaats.

Tientallen voorstellingen, beeldende kunst, acts, muziek en lekker eten, drinken, dansen en chillen: voor groot en klein is er van alles te beleven in het mooiste park van Nijmegen. Humor is het thema dit jaar, dus er wordt vooral veel gelachen. Gekke mensen, bizarre types, vreemde goocheltrucs, een waanzinnig circus, top cabaret. Voor kinderen zijn er heel veel leuke activiteiten om zelf aan mee te doen en te kijken.

De TheaterAvenue is een driedaags festival met theater, dans, muziek en cabaret. Voor groot en klein zijn er verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen. Nijmeegse artiesten en (inter)nationale talenten zijn allemaal te zien bij de TheaterAvenue. Het thema is humor.

Het festival is net een kermis: er zijn korte voorstellingen en acts die op een dertigtal plekken opgevoerd worden. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kunnen bezoekers kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. Soms groots, dan weer klein en intiem. Er zijn diverse foodtrucks.

Open:

Vrijdag 22 juni: 16.00 tot 00.00 uur

Zaterdag 23 juni: 14.00 tot 00.00 uur

Zondag 24 juni: 12.00 tot 21.00 uur

De entree is gratis.

Van 9 t/m 12 augustus 2018 vindt in Arnhem de SonsbeekTheaterAvenue plaats.

Het nieuwe programma komt eind mei online, check de website voor het laatste nieuws: www.theateravenue.nl