De kortste nacht is hét moment voor korte films. Daarom is op 21 juni een avondvullend programma met Nederlandse en Vlaamse shorts te zien in LUX.

In drie uur (inclusief pauze) vertonen Go Short en het Kortfilmfestival Leuven de publieksfavorieten van het festival – natuurlijk inclusief de winnaars! Met onder andere de korte docu De Spelende Mens over het plezier dat de mens beleeft aan spelen en Wildebeest, met daarin een hulpeloos stel dat zich moet zien te redden nadat ze zijn achtergelaten bij een safari. Ook zullen filmmakers aanwezig zijn om meer over hun film te vertellen. Kortom, een verrassend en gevarieerd programma dat de kortste nacht de leukste
nacht van het jaar maakt.

Dit programma is een samenwerking tussen Go short – International Short Film Festival Nijmegen, Internationaal Kortfilmfestival Leuven en deBuren. All films will be English subtitled, so internationals can join as well.

LUX, 20.00 uur, regulier tarief