De 16e editie van het rock ’n roll fenomeen van Nijmegen, het Kids ‘n’ Billies Festival in openluchttheater De Goffert, vindt dit jaar plaats op zaterdag 23 juni.

Live op het podium: T-99 (NL), WiseGuyz (UKR), Jo Carley and The Old Dry Skulls (UK), The Fuzillis (UK), The Glücks (B), Crystal & Runnin’ Wild (B), The Buttshakers (F) Leadbeaters (NL) en Cordovas (USA). De voorverkoop is inmiddels begonnen.
Een muziekfestival met twee podia gevuld met bluegrass, rockabilly, garagepunk, country, rhythm ’n blues, soul en exotica. Een festival met ballen, maar vriendelijk genoeg om eventuele kinderen mee naartoe te nemen.

Voor de kinderen zijn er tal van stoere activiteiten die een link met rock ’n roll hebben: zwieren in de zweefmolen, hoela hoepen met La Hoop, muziekinstrumenten maken, meezingen met Mr. Tsjillup, buttons maken, je haren laten kappen door La Rosa de Cuba of The Barberstation, schminken, meedoen met de rock ‘n roll quiz, pannenkoekenkunst, een green screen foto laten maken en voorzien van een stoere achtergrond, voorgelezen worden door vrijwilligers van de bibliotheek en acrobaat worden in Circus Factory.

Verder kan er gelindyhopt worden met JazzOut Nijmegen en is er de lekkerste verse koffie van Rock a Coffee, biologisch ijs van M’ijsjes en heerlijk eten van De Plak.