Met de oproep ‘De sleutel van de Stadsschouwburg Nijmegen voor een dag’is een gewaagd plan ontstaan. De Stadsschouwburg wil de stad Nijmegen op 24 juni een verrassende activiteit aanbieden.

Jonge balsporters en dansers worden hierin samengebracht. Twee disciplines laten ervaren dat er veel bewegingsmogelijkheden zijn. In samenwerking met dans- en musicalgroepen van Flex Dansstudio en enthousiaste balsporters is de voorstelling BALANS gecreëerd.

Met deze spetterende voorstelling waarbij de ballen om de oren van het publiek vliegen , de zweetdruppels te voelen zijn en niemand buitenspel staat heeft Stichting Flex to the Max deze doelgroepen samengebracht door gebruik te maken van persoonlijke talenten.

Dit is de derde voorstelling waarin speciale doelgroepen samengevoegd worden.

Datum: zondag 24 juni
Tijd: 16:00 uur
Locatie: Stadsschouwburg Nijmegen
Kosten: 12,50 euro