Verhalen maken nieuwsgierig. Op de podia van de Stadsschouwburg en De Vereeniging worden talloze verhalen verteld in toneelstukken, concerten en dansvoorstellingen. Onlangs is het nieuwe theater- en concertprogramma van de Stadsschouwburg en Vereeniging gestart.

Rasentertainer Sven Ratzke was spreekstalmeester en o.a. Toneelgroep Oostpool, Isabelle Beernaert en Remy van Kesteren lieten een voorproefje horen en zien van wat er aankomend seizoen op stapel staat.
De kassa in de Stadsschouwburg is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Op deze tijden zijn zij ook telefonisch bereikbaar via nr. 024 322 11 00. Actuele ticketinformatie is te vinden op de website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl De brochure met het programma 2018-2019 is vanaf nu verkrijgbaar bij de kassa. Ook is het programma alvast online te bekijken vanaf vandaag.