De verkiezing Jong MKB’er Arnhem-Nijmegen zal op 3 april plaatsvinden bij de Thiemeloods te Nijmegen. De vakjury bestaande uit Dick Bos (aanjager StartUp Nijmegen), Claire Persant Snoep (Rabobank Rijk van Nijmegen) & Rob Burow (directeur MASC) zullen op 23 maart de bedrijven bezoeken.

De verkiezing zelf start 3 april om 16.00u met een inspirerende gastspreker met aansluitend een buffet. ’s Avonds zullen de 3 finalisten zich presenteren aan alle genodigden waarna de vakjury de winnaar
bekend zal maken. Er is tevens een publieksprijs.

Genomineerde Lucienne de Bie (Bie Organized, Bemmel)helpt mensen en organisaties slimmer werken: met
minder stress en meer plezier. Ze inspireert mensen om zelf aan de slag te gaan door het schrijven van blogs, individuele begeleiding en persoonlijke effectiviteitstraining. (info: www.bie-organized.nl)

Erik Langhout (ELONISAS, Nijmegen) heeft een full-service internetbureau met daadkracht. Vanuit
vestigingen in Nijmegen, Arnhem en Den Bosch helpt hij met zijn collega’s klanten om hun online ambities te realiseren. Iedereen kan bij hen terecht voor het hele traject van advisering over de online strategie, (web)design, website/app-development, contentcreatie, SEO, SEA, hosting, service en support.
(Info: elonisas.nl)

Kim van Savooijen (Kim Colour Guided Design, Arnhem)danst met kleuren. Mensen in beweging brengen is wat haar boeit. De informatie over werksettings vertaalt ze naar kleur-, licht- en materiaalconcepten. Die zet zij vervolgens weer om in de vormgeving van het interieur. Deze manier van werken heeft ze het Colour Guided Design genoemd. (Info: www.kimvansavooyen.nl)

Jong MKB Arnhem-Nijmegen staat altijd open voor nieuwe leden. Iedere zelfstandige ondernemer die minder dan 7 jaar actief is, is van harte welkom om vrijblijvend een eerste bijeenkomst bij te wonen (zie http://www.jongmkbkan.nl voor het programma).