Staand achter de uitspraak: ‘Weggooien? Mooi niet!’ is op zaterdag 10 maart een Repair Café. Een enthousiast team vrijwillige reparateurs biedt van 11.00 tot 14.00 uur hulp bij het herstellen van kleding, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed en nog veel meer.

Gereedschap en in beperkte mate ook materiaal om de reparaties uit te voeren zijn aanwezig. Gevraagd wordt om een vrijwillige bijdrage bij het verhelpen van het mankement. Zijn de benodigde onderdelen zaterdag 10 maart niet in huis, dan kan men de 2e zaterdag van april opnieuw terecht. Men heeft dan ruim de tijd om de benodigde materialen te bemachtigen en mee te nemen.

Elke 2e zaterdag van de maand kan iedereen tussen 11:00-14:00 uur terecht bij het Repair Café in Creatief Centrum Nijmegen-Zuid voor uiteenlopende reparaties. Adres: Tolhuis 44-44. Voor meer informatie: www.repaircafenijmegen.nl.

Illustratie: Repair Café Nijmegen