Luister ademloos naar de verhalen van ‘Lang geleden…’ Op zondag 25 maart nemen de acteurs alle bezoekers van Stadsschouwburg Nijmegen mee op een bijzondere muzikale tijdreis door enkele spraakmakende verhalen uit ‘Lang geleden…’, gebaseerd op het bekende kinderboek van Arend van Dam.

In het theateravontuur ‘Lang geleden…’ is het levensverhaal van Willem van Oranje te zien, verteld door een gezelschap van enthousiaste, hedendaagse theatermakers. Ook komen de bezoekers oog in oog te staan met Hugo de Groot en Jacoba van Beieren. Sommige verhalen klinken bijna te sprookjesachtig om waar te zijn, maar ze zijn allemaal echt gebeurd! Met échte pure livemuziek, onvervalste humor en prachtige kostuums geniet jong én oud van onze vaderlandse geschiedenis.

Meet & Greet en Geschiedenis Experience

Na afloop van de voorstelling kan iedereen met de acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kunnen de jonge theaterbezoekers voor de voorstelling in de foyer deelnemen aan de Geschiedenis Experience die bestaat uit diverse activiteiten over de Nederlandse geschiedenis.

Kinderboek ‘Lang geleden…’

In samenwerking met Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum presenteert Van Hoorne Entertainment de educatieve voorstelling ‘Lang geleden…’, gebaseerd op het gelijknamige boek van Arend van Dam en Alex de Wolf. Het populaire boek, waarvan inmiddels ruim 200.000 exemplaren zijn verkocht, maakt de belangrijkste gebeurtenissen uit de Nederlandse geschiedenis toegankelijk voor kinderen en is niet meer weg te denken uit het huidige basisonderwijs.

Zondag 25 maart om 15:00 uur, bij Stadsschouwburg Nijmegen, Keizer Karelplein 32h, Nijmegen. Kaartprijs v.a. € 17,00, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl of telefonisch via (042) 322 11 00 Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/Langgeleden