Recent werd Studio Oddstream: een Art- en Techlab binnen de deuren van de Lindenberg geopend.

Oddstream is een platform voor kunst en technologie, gestationeerd binnen de Lindenberg, Nijmegen. Oddstream organiseert exposities, artist-in-residences, onderwijsprogramma’s, workshops en informatie-uitwisselingen. Oddstream is daarnaast regelmatig onderdeel van de kunstprogrammering op evenementen en festivals. Oddstream is in 2007 begonnen als een jongerenuitwisseling in multimediaprojecten. In 2011 werd het eerste Oddstream Festival georganiseerd. Sindsdien hebben er exposities plaatsgevonden bij de Lindenberg (Nijmegen), het Honigcomplex (Nijmegen) en de Eusebiuskerk (Arnhem). Begin 2018 opende Studio Oddstream aan het binnenplein van de Lindenberg.

Studio Oddstream biedt uiteenlopende mogelijkheden tot cursussen, onderwijsprogramma’s, workshops en informatieuitwisselingen in kunst en technologie. Voor kinderen, jongeren en volwassenen, voor alle
makers, potentiële makers en toekijkers.

Voor meerinformatie: www.oddstream.nl.

Bron afbeelding: Oddstream