De komende tijd is het naar verwachting te koud om vorstgevoelige werkzaamheden zoals asfalteren op het Industrieplein uit te voeren. In afwachting van warmer weer is het plein daarom tijdelijk meer opengesteld voor het verkeer.

Verkeer vanaf
– De Oversteek kan weer afslaan richting centrum en richting Weurt
– Weurt kan weer rechtdoor en rechtsaf richting centrum en Energieweg
– centrum kan weer rechtdoor richting Weurt

Deze tijdelijke maatregelen worden met borden aangegeven.De werkzaamheden aan de kabels van de verkeerslichten gaan wel door. De verkeerslichten werken trager dan normaal doordat de detectielussen tijdelijk uit het wegdek zijn verwijderd.Voor fietsers blijft de huidige omleiding van toepassing. Of de vorstperiode vertraging oplevert op de totale doorlooptijd is nog niet bekend. Eventuele aanpassingen in de aangekondigde weekendafsluitingen zullen worden bekendgemaakt.