Sportvereniging Hazenkamp viert dit jaar haar 90 jarig jubileum. Het bestuur van de sportvereniging heeft vanaf 2 februari 1928 alles bewaard. Denk hierbij aan statuten, verslagen, alle clubbladen en heel veel foto’s. Alle papieren documenten zullen op zondag 4 februari –in het Huis van de Geschiedenis- worden overgedragen aan het Regionaal Archief Nijmegen.

Het Regionaal Archief heeft onder andere alle clubbladen stuk voor stuk ingescand en deze zijn nu al digitaal beschikbaar. Tevens is er een nieuwe website gebouwd. Alle hierboven genoemde stukken zijn openbaar en ze zijn terug te vinden onder archief van deze website. Om dit jubileum te vieren heeft de vereniging op 4 februari een reünie georganiseerd in het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis. Speciaal voor dit jubileum is er in het Huis van de Geschiedenis een expositie ingericht waarbij de geschiedenis van deze Nijmeegse vereniging in beeld is gebracht. Vanaf 6 februari tot en met 18 februari is deze expositie voor iedereen gratis te bezichtigen in het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis. Openingstijden dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.