Jeugdprins Thijs opent op zaterdag 10 februari het kindercarnaval in Knotsenburg.

Om 13.30 uur zal de Jeugdprins en zijn kabinet het officiële startsein geven in de Lindenberg. Jeugdprins Thijs en zijn pages Merre en Juultje zullen samen met de kinderen ervoor zorgen dat het kindercarnaval kan beginnen. Dit doen zij door samen allerlei opdrachten te doen. Tijdens de gezellige middag kunnen kinderen heerlijk hossen en dansen op muziek, geschminkt worden en kijken naar verschillende optredens van o.a. de Waalsterretjes en ID Dance. De middag met als thema ‘Knotsenburg draoit deur!’ staat onder leiding van de Knotsenburgse Jeugdraad. Deze Jeugdraad bestaat uit kinderen van de verschillende Nijmeegse carnavalsverenigingen.

De middag wordt georganiseerd door de gezamenlijke carnavalsverenigingen aangesloten bij de Stichting Openbaar Carnaval Nijmegen. De toegang is gratis.