De politie in Nijmegen-Zuid is op zoek naar reizigers die vanmorgen zich in de trein of op de stations tussen Nijmegen-Goffert en Arnhem zaten. Iedereen die getuige of slachtoffer was wordt verzocht zich te melden.

Tussen 06.45 uur en 09.00 uur, heeft de politie een negroïde man met dreadlocks en grijs joggingpak aangetroffen die zich misdroeg in diverse treinen en op diverse stations. Hij heeft mensen lastig gevallen en diefstallen gepleegd. Dit is gebeurd op de stations Nijmegen Goffert, Nijmegen centraal, Lent en Arnhem Centraal.

De politie verzoekt onder andere de dames die zich bij het NS personeel hebben gemeld, zich bij de politie te melden zodat zij een getuige verklaring danwel aangifte op kunnen nemen.
Andere slachtoffers of getuigen worden ook verzocht om contact op te nemen VVC Nijmegen via 0900-8844 onder vernoeming van BVH nummer 2018040759.

Bron foto: Politie Nijmegen-Zuid