Blue Monday, de dag die wordt gezien als meest deprimerende dag van het jaar, werd gisteren door studenten van de minor PR en mediarelaties aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen omgetoverd een tot vrolijke dag. Voorbijgangers op het Stationsplein in Arnhem werden op deze dag van alle kanten overspoeld met positiviteit.

Op het Stationsplein liepen jongedames met grote, rode strikken rond die voorbijgangers een fijne dag wensen met behulp van inspirerende wensen en grappige complimenten. De filosofie hierachter is ‘wees de beste versie van jezelf’, ook op deze zogenoemde deprimaandag. Deze filosofie konden voorbijgangers massaal delen door zelf ook wensen en complimenten weg te geven. Ze konden een kaartje met een leuke quote van een grote wand pakken en deze aan andere voorbijgangers geven. Door glimlachende Geluksmeisjes en de positiviteit werd Blue Monday geladen tot een vrolijke dag.