De spectaculaire en interactieve theatershow Checkpoint, bekend van televisie, is populair onder het publiek van het Nijmeegse theater Stadsschouwburg en De Vereeniging. Naast de voorstelling van 19:30 uur, is er nu ook een voorstelling om 16.00 uur.

Checkpoint is een theatershow met spannende en leuke experimenten, waarbij publiek een belangrijk element is. Wie weet word je uitgenodigd om op het toneel met het testteam mee te doen aan allerlei leuke en spannende experimenten. Zweef mee met de hoovercrafttest, schiet met een zelfgemaakt paintballkanon en til met een speciale constructie gemakkelijk drie vaders op. Ook als je in de zaal zit, word je bij de show betrokken; je ontwijkt gigantische ringen van rook of ervaart hoe spectaculair bliksem zich voortbeweegt.

Checkpoint 8+ is een interactieve theatershow geschikt voor het hele gezin. De voorstelling is te zien op 16 februari om 16:00 of 19:30. Kaarten zijn te koop via de website en aan de kassa van de Stadsschouwburg.