De schaatsers van de Nijmeegse kunstrijvereniging presenteren op 30 december hun tweejaarlijkse kunstrijshow. Dit jaar staat de voorstelling in het teken van de winterse feestdagen.

Met de show “Santa’s Afterparty” houd je het kerstgevoel nog even vast en blik je vooruit naar een spetterende jaarwisseling. Schaatsers van jong tot oud nemen je mee in hun winterse belevenissen. Van een rendiersleetocht en sneeuwpret in Winter Wonderland tot levend speelgoed onder de kerstboom en een proost op het nieuwe jaar! Amira Willighagen, kunstrijdster bij de Nijmeegse schaatsvereniging en tevens operazangeres en winnares van Holland’s Got Talent zal de bezoekers op 30 december op een live zangoptreden trakteren met haar prachtige stem. Kleed je warm aan en kom genieten van de feestelijke show in het Triavium te Nijmegen.

Santa’s Afterparty: zaterdag 30 december 19.00-21.30 uur, Triavium te Nijmegen

Kaartjes online verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/kerstshow. Tickets 7,50 euro.