De vijfde editie van de Woonbeurs Waalsprong vindt op zaterdag 25 november plaats. Daar wordt het meeste actuele woningaanbod in de Waalsprong gepresenteerd, voor huurders, kopers en zelfbouwers.

Bezoekers en belangstellenden kunnen bovendien kennismaken met de nieuwste wijk in de Waalsprong: Zuiderveld.
De woonbeurs Waalsprong is op 25 november van 11.00 tot 14.00 uur in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, Thermionpark 7 in Lent.
Op de Woonbeurs kan het publiek voor het eerst kennismaken met Zuiderveld. Deze nieuwe wijk van de Waalsprong ligt ten noorden van Grote Boel en is – ondanks zijn naam – de meest noordelijk gelegen woonbuurt. De plannen voor Zuiderveld kenmerken zich door een stevige groenstructuur die de wijk dooradert met wadi’s, bomen en beplanting. Zuiderveld wordt vanaf 2018 gerealiseerd. Op de woonbeurs presenteren ontwikkelaars hun eerste woningontwerpen voor Zuiderveld.
Tijdens  de woonbeurs zijn (voorlopig) de laatste projecten van Grote Boel in verkoop. In de afgelopen jaren heeft in de Waalsprong de nadruk gelegen op de bouw in Grote Boel. De wijk is grotendeels gerealiseerd, de projecten die in aanbouw zijn, zijn veelal volledig verkocht. Grote Boel heeft de sfeer van een tuindorp, met een ruime en groene opzet, en ligt direct aan de Oosterhoutse Plas.
Ook voor de zelfbouwer is volop mogelijkheid om individuele woonwensen waar te maken. Er zijn verschillende bouwlocaties beschikbaar.
Meer over de woonbeurs op www.waalsprong.nl/woonbeurs.