De sportdocenten van de gemeente Nijmegen organiseren op woensdag 22 november voor de tiende keer op rij het gratis sport- en spelevenement ’De Jan Massinkhal Op Stelten’, voor kinderen tot en met groep vier.

Er is woensdag 22 november van alles te doen voor kinderen in de Jan Massinkhal onder begeleiding van sportdocenten van de gemeente Nijmegen. Springen op luchtkussens, kunstjes in een circuspiste, punten scoren op een groot voetbaldartbord en een ‘discotheek’ met DJ. Terwijl de kinderen aan het sporten en het spelen zijn, kunnen ouders ontspannen toekijken vanuit de loungehoek.

Het evenement is gratis en bedoeld voor alle Nijmeegse kinderen tot en met groep vier. Nieuw dit jaar is dat het evenement ook voor de kleintjes tot twee jaar is.

De jongsten (tot 2 jaar) zijn welkom van 13.15 tot 14.00, kinderen uit groep een en twee van 14.00 tot 15.00 en kinderen uit groep drie en vier van 15.00 tot 16.00 uur.