Het Nijmeegs smartlappenfestival ‘De Dag van het Levenslied’ houdt op vrijdag 2 en zaterdag 3 maart audities. 

 

Het belooft weer een muzikaal feestje te worden in de Steigerzaal van De Lindenberg te Nijmegen. Liefhebbers en uitvoerders van het levenslied kunnen zich nu inschrijven via: www.dedagvanhetlevenslied.nl . Tijdens deze voorrondes worden de artiesten geselecteerd die op zondag 13 mei 2018 optreden tijdens de 36ste editie van het festival op het Valkhof in Nijmegen.

Acts met een knipoog
Altijd al mee willen doen aan het leukste festival van Nijmegen? Dan moet het er nu maar eens van komen! De organisatie van De Dag van het Levenslied is op zoek mensen met een passie voor zingen, die dit theatraal kunnen brengen met een leuke levenslied act. De acts worden door een smartelijke jury beoordeeld op meezingbaarheid, presentatie (met een knipoog!), muzikaliteit en geschiktheid voor het grote podium. De acts dienen minimaal 5 en maximaal 12 minuten te duren. Het is toegestaan om met een tape mee te zingen.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.dedagvanhetlevenslied.nl.

De Dag van Levenslied
Het festival De Dag van Het Levenslied heeft zijn oorsprong in het theater. Tijdens het festival zingt een keur aan kleurrijke artiesten het levenslied, met een sympathieke knipoog naar de echte volkscultuur. De editie van 2018 vindt net als vorig jaar plaats op Moederdag, zondag 13 mei, in het Valkhofpark en is gratis toegankelijk.

 

Meer informatie op www.dedagvanhetlevenslied.nl en www.facebook.com/Dagvanhetlevenslied Volg ons ook op www.twitter.com/dagvhlevenslied