ProRail voert in de periode van 14 t/m 22 oktober en in het weekend van 28 en 29 oktober op het spoor tussen Nijmegen en Venlo omvangrijke werkzaamheden uit die (deels) gevolgen hebben voor reizigers.

Vernieuwd

Tussen Nijmegen en Mook en ter hoogte van Cuijk worden rails, dwarsliggers (bielzen) en spoorgrind vernieuwd. Ter hoogte van de Middelweg in Mook wordt een onderdoorgang onder het spoor voor fietsverkeer tussen Mook en Molenhoek gebouwd.

Bussen Arriva

In verband met de werkzaamheden is er van zaterdag 14 oktober tot en met zaterdag 21 oktober geen treinverkeer mogelijk tussen Nijmegen en Boxmeer.  Arriva zet bussen in. De extra reistijd kan oplopen tot 45 minuten.

28 en 29 oktober 2017

In het weekend van 28 en 29 oktober is er geen treinverkeer mogelijk tussen Boxmeer en Venlo. Arriva zet bussen in. De extra reistijd kan oplopen tot 30 minuten.