Maandag 11 september heeft zowel Stichting St. Josephscholen als Basisschool de Luithorst een cheque van 1000 euro ontvangen. Dit mooie bedrag is afkomstig van supermarkt Lidl die met alle 412 winkels in het land lokale initiatieven steunt.

Stichting St. Josephscholen

Supermarktmanager Marco overhandigde de cheque met veel plezier; “Onze klanten hebben massaal gehoor gegeven aan onze Lidl helpt lokaal actie. In Nijmegen dragen we dan ook graag ons steentje bij. Als supermarkt staan we midden in de maatschappij en zijn we betrokken bij de buurt’’.  “De school wilt de gift van Lidl gebruiken voor het vergroenen van hun schoolplein met bijvoorbeeld het plaatsen van struiken’’, aldus Johan Storm, directie van basisschool de Luithorst.

Basisschool de Luithorst
Mevrouw Helen Le Blanc ontving namens de basisschool de cheque. “Afgelopen periode hebben we veel te maken gehad met vandalisme. Met deze bijdrage van Lidl kunnen we de schoolplein mooi opknappen’’.
Lidl helpt lokaal
Lidl is dit jaar 20 jaar in Nederland. Met de actie Lidl helpt lokaal bedankt de supermarkt haar klanten omdat ze al jaren voor de winkel kiezen. Daarom is er voor ieder filiaal €1000,- beschikbaar om te besteden aan een goed initiatief in de buurt. Alle mogelijkheden staan open. Denk aan het opknappen van het speeltuintje in de buurt, het organiseren van een sportieve activiteit voor kinderen, het verzorgen van een leuke dag voor ouderen of een opruimactie voor een schonere buurt. Als de buurtbewoners er blij van worden helpt Lidl graag een handje.