Op donderdag 14 september om 14.00 uur wordt er speciaal voor mantelzorgers weer een stadswandeling door Nijmegen georganiseerd. De wandeling duurt tot 15.45 uur.

Hans Eysbouts weet ontzettend veel over de binnenstad van Nijmegen. Laat u betoveren door de prachtige geschiedenis tijdens deze stadswandeling. Tegelijkertijd kunt u in contact komen met andere mensen die ook voor hun partner, familie of bekende zorgen.

De start is om 14.00 uur bij bushalte ‘Kelfkensbos’ en de route is 4.5 km. Het eindpunt is ook weer bij deze bushalte. Deze stadswandeling is één van de activiteiten van Mantelzorg Berg en Dal. Het is bedoeld voor mensen die langdurig voor een ander zorgen (mantelzorgers) uit de hele gemeente Berg en Dal.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Bel dan 085 040 60 66 op werkdagen tot 13.00 uur of mail naar info@mantelzorgbergendal.nl.