In Nijmegen gaat op 29 september de Nationale Onderwijsweek van start rondom het thema gelijke kansen. Met een mooi gevuld programma voor studenten, ouders, docenten en geïnteresseerden belooft het een week te worden waarin het onderwijs in de schijnwerpers staat. G

Gemeente Nijmegen, Stichting Nationale Onderwijsweek (NOW) en Nijmeegse organisaties organiseren in deze week samen diverse interessante activiteiten. Voor iedereen is er wat te beleven. Bijvoorbeeld: het Huiskamerfestival Ieder Talent Telt, de inspiratiesessie ‘Wakker worden voor gelijke kansen’ met cabaretier Pieter Derks en NPO 3 presentator Ajouad El Miloudi, premières van onderwijsfilms, een recordpoging bewegend leren met Jochem van Gelder en een lezingenreeks met sprekers Ruud Veltenaar, Jan Bransen en Harold Bekkering.

Met ingang van de Nationale Onderwijsweek is Nijmegen het hele schooljaar Nationale Onderwijsstad. Nijmegen laat zien wat ze in huis heeft. Bekijk het hele programma en meld je aan voor de verschillende evenementen.