Op zaterdag 23 september signeert thrillerschrijfster Camilla Läckberg haar net verschenen boek Heks bij boekhandel Dekker v.d. Vegt in de Marikenstraat.

Heks is de 10de titel in de reeks misdaadromans waarin Patrik Hedström en Erica Falck de hoofdrol spelen. Camilla Läckberg signeert zaterdag 23 september, van 12.00 tot 13.00 uur.

Heks: Twee verdwenen meisjes, één plaats delict, een dertig jaar oude zaak

Wanneer de vierjarige Linnea spoorloos verdwijnt van een boerderij net buiten Fjällbacka, komen bij iedereen meteen herinneringen aan een oude zaak naar boven. Dertig jaar eerder verdween namelijk van dezelfde plek ook een vierjarig meisje; ze werd later vermoord teruggevonden.

Er wordt een grote zoektocht naar Linnea opgestart en eindelijk wordt ze gevonden op dezelfde plek waar het eerste meisje was aangetroffen. Angst neemt bezit van de inwoners van Fjällbacka: heeft iemand het op meer meisjes voorzien?

Groot en internationaal lezerspubliek

De Zweedse Camilla Läckberg (1974) is van huis uit econoom, maar is uitgegroeid tot een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. Haar heerlijke misdaadromans over Patrik Hedström en Erica Falck krijgen uitstekende kritieken en hebben hun weg gevonden naar een groot en internationaal lezerspubliek. Inmiddels zijn een groot aantal boeken van haar verfilmd. Daarnaast is de succesvolle serie Fjällbacka Murders gebaseerd op haar thrillers.

De boeken van Camilla Läckberg zijn los van elkaar te lezen. De reeks begint met IJsprinses en andere titels zijn onder andere Predikant, Zusje, Zeemeermin en Leeuwentemmer.