Op zondag 6 augustus staat de traditionele Open Dag van N.E.C. op het programma. Naast de vele activiteiten in en rondom het Goffertstadion wordt om 11.45 uur in de persruimte bovendien de zogenaamde “N.E.C. Postkast” onthuld. Kees Noordam, voorzitter Radboudumc Amalia kinderziekenhuis, onthult de postkast samen met Wilco van Schaik (algemeen directeur N.E.C.), Andy Hooymayers (supporter en timmerman) en Marvin Tepy (EDG).

De postkast is een door N.E.C. Doelbewust geïnitieerd project en komt in het 
Amalia kinderziekenhuis te staan. Het geeft de patiënten daar de mogelijkheid om persoonlijke post te sturen naar de spelers van N.E.C., die op hun beurt zullen antwoorden. De postkast is tijdens de rondleiding op de Open Dag in de persruimte te bewonderen, met een kort filmpje als informatieve begeleiding van het concept.

Het
 Amalia kinderziekenhuis is één van de twee goede doelen van stichting N.E.C. Doelbewust. Jaarlijks bezoekt de selectie van N.E.C. het ziekenhuis en middels acties haalt de stichting geld op.

De N.E.C. Postkast is tot stand gekomen door de vrijwillige inzet van ontwerper Evelyn Nieuwenhuis, supporter en timmerman Andy Hooymayers en het onderhoudsteam van het stadion, de EDG.