‘Party like a Russian, End of discussion’. Aanstaande dinsdag, 4 juli, barst Robbie Williams los met ‘The Heavy Entertainment Show’. Let op de verkeersmaatregelen rondom het Goffertpark. De gemeente probeert parkeer-, verkeers- en geluidsoverlast bij grote concerten zoveel mogelijk te beperken.

Er komen tienduizenden bezoekers op de concerten af, dus het kan druk worden op de weg in en rond Nijmegen. Zowel bij het concert van Robbie Williams als bij het concert van Guns N’ Roses op 12 juli gaan de deuren voor publiek open om 15.30 uur. Het programma eindigt om 23.00 uur.

Geluid
Voorafgaand aan de concerten, dus op 3 juli en 11 juli, zijn er tussen 13.00 en 18.00 uur korte soundchecks.Tijdens de concerten kan het muziekgeluid over grotere afstand goed hoorbaar zijn in woonwijken afhankelijk van de windrichting, windkracht en temperatuur.

Toegankelijkheid Goffertpark
Op dinsdag 27 juni om 7.00 uur startten de opbouwwerkzaamheden voor het concert. De afbouw duurt uiterlijk tot en met zaterdag 15 juli om 18.00 uur. In deze periode is de weide van het Goffertpark voor het grootste deel omheind met hekwerk en is het terrein niet open. De Steinweglaan is de hele periode afgesloten tussen de rotonde en de Slotemaker de Bruïneweg.

Overige wegafsluitingen op 4 en 12 juli

  • van 7.00 tot 1.00: het voorterrein van het Goffertstadion, Busserweg, Slotemaker de Bruïneweg tussen de Muntweg en de aansluiting Wezenlaan-Rentmeesterlaan, Goffertweg en Wezenlaan
  • van 9.00 tot 1.00 uur: Burgemeester Daleslaan
  • van 21.00 tot 1.00 uur: Muntweg tussen Muntmeesterlaan en Groenestraat
  • van 22.30 tot 1.00 uur: Weg door Jonkerbos vanaf het Sanadome naar de Burgemeester Daleslaan

Fiets parkeren
MOJO richt een fietsenstalling in aan de Slotemaker de Bruïneweg.

Openbaar Vervoer
Er rijden pendelbussen tussen het Centraal Station van Nijmegen en het Goffertpark.

Parkeren auto
Rondom het Goffertpark zijn verschillende parkeerterreinen gereserveerd. Op de snelwegen rondom Nijmegen en in de stad staan borden en digitale tekstwagens met ‘P-Goffert’. Volg deze, ga niet af op de navigatie. Houd rekening met een extra reistijd van maximaal 30 minuten vanaf de parkeerterreinen naar het evenemententerrein. Vanaf de verder gelegen parkeerterreinen rijden pendelbussen van en naar het evenemententerrein.

Vragen?
De gemeente is op 4 en 12 juli van 15.00 uur tot 24.00 uur bereikbaar voor vragen en klachten via e-mail: meldpunt@nijmegen.nl en 024-329 80 25. Ze geven de klachten direct door aan de handhavers die op en rond het terrein aanwezig zijn. Zij bekijken op welke manier klachten het beste opgelost kunnen worden. Is het meldpunt in gesprek? Spreek klacht, naam en telefoonnummer in.