Nijmegen – Op zaterdag 8 juli ontvangt Leonie Vink, voorzitter van de Vereniging GoudenKruisdragers Vierdaagse, het eerste exemplaar van de herziene uitgave van De Goudenkruisdragers  uit handen van auteur van Rudy Dek. Het boek verschijnt in een nieuwe versie ter gelegenheid van de tiende Vierdaagsethriller De Zomerdromer  die vorige maand verschenen is.

In 2012 verscheen De Goudenkruisdragers voor het eerst bij uitgeverij Logikos. Destijds zijn er in de aanloop naar de publicatie onder druk van de uitgever wijzigingen aangebracht. Het gevolg was dat het verschenen boek niet was zoals Rudy Dek het aanvankelijk voor ogen had. Nu, vijf jaar later, is dat hersteld met deze herziene versie van De Goudenkruisdragers.

De feestelijke presentatie van het boek vindt plaats op zaterdag 8 juli om 16.00 uur bij boekhandel Dekker van de Vegt in Nijmegen. Speciale gast is Leonie Vink, voorzitter van de Vereniging GoudenKruisdragers Vierdaagse. Zij zal het eerste exemplaar ontvangen uit handen van auteur Rudy Dek. Uiteraard is het mogelijk om bij die gelegenheid een gesigneerd exemplaar van De Goudenkruisdragers aan te schaffen. De winkelprijs bedraagt € 14,95.

Naast De Goudenkruisdragers  heeft QV Uitgeverij al zes Vierdaagsethrillers van Rudy Dek  uitgebracht en sinds kort ook via de rechter definitief de rechten verkregen om de andere boeken in deze reeks uit te geven. Eerder dit jaar verscheen de tiende Vierdaagsethriller De Zomerdromer.

Kijk voor meer informatie op www.vierdaagsethriller.nl